:christmas_tree::gift::santa: Looking for a special Xmas present? Give a WonderInn gift card to your loved ones :santa::gift::christmas_tree:
:christmas_tree::gift::santa: Looking for a special Xmas present? Give a WonderInn gift card to your loved ones :santa::gift::christmas_tree:
:snowflake::whale::dragon: See the Northern lights from your bed @ WonderInn Arctic! :dragon::whale::snowflake:
:snowflake::whale::dragon: See the Northern lights from your bed @ WonderInn Arctic! :dragon::whale::snowflake:
×

Kjøp en unik hytte

Sitter du på en tomt og en idé om å bygge noe «utenfor boksen»?

WonderInn Hotellrom

Fra kr 899,900.-

Hotellrommet er skapt for korttidsutleie, eller som et ekstra anneks på hytta eller i hagen. Hytta kommer med 3 vegger i speilglass som reflekterer omgivelsene og gir en følelse av å være ute, selv om du er inne! Hytta leveres med en innebygd kjøkkenkrok, samt toalett og bad. Smarte løsninger som dekker alle gjesters behov for overnatting gjør det perfekt for korttidsopphold.

 • Leveres nøkkelferdig med kjøkkenkrok og bad
 • Smarte løsninger som gjør det perfekt til korttidsutleie!
 • 120 dagers leveringstid

WonderInn Studio

Fra kr 649,900.-

Studio er en åpent-rom løsning der kun fantasien setter grenser! Det kan fint brukes til overnatting når fasilitetene er utvendig, eller til vinterhage, yoga studio, showroom, møterom, eller noe helt annet!

 • Åpen løsning uten innlagt vann
 • Perfekt som yogastudio, kontor, showroom, e.l.
 • 120 dagers leveringstid

WonderInn Badstuer

Fra kr 229,900.-

Er du på jakt etter en helt unik og lekker badstue som gir panoramautsikt? Vi har tre størrelser som alle kommer med lekre benker i Magnoliatre, og struktur til å holde høye temperaturer og fuktighet. De to største modellene kan komme med eller uten dusj/bad.

Badstuen kommer i størrelsene:

 • Mini sauna 5,52 m2
 • Medium sauna 8,4 m2
 • Stor sauna 18,1 m2

WonderInn Mini Office

Fra kr 315,000.-

Det lille kontoret er et alternativ dersom du kun ønsker et lite rom for deg og dine ideer. Minikontoret kan også brukes til overnatting dersom gjestene kun trenger en soveplass uten så mye mer innvendig, og har andre fastiliteter ute.

 • Leveres nøkkelferdig
 • Perfekt som kontor og for små arealer
 • Leveringstid ca 120 dager

WonderInn Panorama Cabin

Fra kr 1,650,000.-

Panorama Cabin er designet for å gi deg den aller beste utsikten – rett fra senga! Ikke bare er du omringet av vinduer horisontalt; taket er av glass og gir deg hele stjernehimmelen. Perfekt for den arktiske sirkelen, med mulighet for å se nordlys. Innredningen med innlagt bad og kjøkken er perfekt for korttidsopphold og designet oser av skandinavisk hygge og nøye utformede detaljer.

 • Leveres nøkkelferdig med kjøkken og bad
 • Perfekt for områder med nordlys
 • Leveringstid ca 180 dager

Sett opp en hytte for den eventyrlystne turisten, eller lag et eget lite tilfluktssted for deg og hobbyene dine!

Du kan kjøpe en nøkkelferdig hytte av oss til privat bruk, til firmaet, til sauna og rekreasjon, eller til å starte din egen utleievirksomhet. Nøkkelferdige hytter til salgs ved sjøen, eller for skogen, eller på fjellet. Kun fantasien setter grenser!

Jobb med oss

Å se et prosjekt ferdig fra en idé til ferdigstilt produkt krever tid og hodebry. I tillegg er det karakteristisk for glamping og unik overnatting at det er best tilrettelagt for korttidsopphold – som krever mye mer enn vanlige utleieenheter for lengre opphold. Hvor mye arbeid man legger i et slikt konsept har mye å si for kvaliteten på tilbudet, på markedsføring, på personlig oppfølging og kundehåndtering, og så videre.

Derfor tilbyr vi i tillegg til å selge hyttene også å levere tjenester som installasjon, interiør, booking og kundehåndtering, og markedsføring. Vi er sikre på at det ligger stor verdi for andre som vil starte et lignende konsept å få hjelp til å komme i gang!

Følg vår reise

Finn profilen vår @wonderinn_norway på Instagram

Hold deg oppdatert på hva som
skjer med WonderInn Nyhetsbrevet!

Legg igjen din mailadresse og få eksklusiv tilgang til oppdateringer fra oss,
nye lokasjoner, events og rabatter før alle andre!