×

WonderInn Arctic

- opplev det arktiske Nord-Norge

Velkommen til WonderInn Arctic!

Vi er begeistret for å ønske deg velkommen til vår episke arktiske destinasjon i Nord-Norge for en uforglemmelig overnatting! Bare 20 minutter fra Harstad og en time fra Evenes lufthavn, gir denne unike lokasjonen deg den ultimate kombinasjonen av glamping i Norge, unike overnattinger, og spektakulære naturopplevelser. Dette er også den perfekte inngangsporten for å utforske nærliggende områder som Lofoten, bare 2 timer unna, og Andenes, et verdenskjent sted for hvalsafari, bare 3 timer unna.

Vår overnatting inkluderer to typer unikt designede hytter, totalt fire, kategorisert som mini-hytter. Hver hytte kommer med en utrolig utsikt, eget kjøkken, komplett bad, og en privat jacuzzi. Som en bonus har alle hyttene også tilgang til å booke en badstue med panoramautsikt over fjorden og fjellene.

Våre "Sky & Sand" og "Day & Night" hytter er hva vi kaller speilhytter. Disse fantastiske glasshyttene gir deg en hypnotiserende panoramautsikt over mer enn 20 snødekte fjelltopper og de dramatiske Godfjordsalpene.

I samarbeid med ÖÖD Houses, tar våre "Cloud 9" og "14 Peaks" hytter glamping og overnatting til et nytt nivå. Med fullt takvindu kan du oppleve den arktiske himmelens magi rett fra sengen din. Her kan du nyte den nesten evige midnattssolen, eller hvis du er heldig, det magiske nordlyset fra september til mars.

Alle våre hytter er ikke bare en luksuriøs oppgradering fra et tradisjonelt hotellrom, de er også HC-vennlige. Så om du leter etter glamping nær Oslo eller ønsker en speilhytte i det arktiske, har vår overnatting noe for alle!

Cloud 9 · WonderInn Arctic x ÖÖD Houses

BESTILL NÅ

14 Peaks · WonderInn Arctic x ÖÖD Houses

BESTILL NÅ

Day & Night · Mirror Cabin · WonderInn Arctic

BESTILL NÅ

Sky & Sand · Mirror Cabin · WonderInn Arctic

BESTILL NÅ
Du vil motta en e-post med koden til nøkkelboksen og instruksjoner om hvordan du sjekker inn 2 dager før ankomst.
Ja, kjæledyr er tillatt på WonderInn Arctic uten ekstra kostnad - men sørg for å ta med en liten kurv til dem. Dyr har ikke lov til å være i møblene, det er strengt forbudt. Ekstra kostnader kan påløpe dersom det forekommer ekstra rengjøring/skader.
Vi har gjort klar hytta med sengetøy og håndklær, så det trenger ikke å tenke på! Det eneste du trenger å ta med er god mat og drikke, og personlige eiendeler :)
Nei, røyking inne i hytta er strengt forbudt.
Nei, vi tilbyr ikke dette alternativet per nå.
Det er matbuttikene «Joker» og «Xtra» i Borkenes. I Harstad (20 min å kjøre) er det flere restauranter: Umami (reservasjon kreves), Gois Restaurant & Cocktailbar, Bark Spiseri og Bar, Sabrura Sticks og Sushi og Kompis (burgere, pizza) er noen av dem vi kan anbefale. Lokalt tips: Ottestad Gard - gården rett rundt hjørnet, selger utrolig lokalt kjøtt! Stikk innom, eller kontakt dem på +47 920 80 223
Harstad/Narvik lufthavn er nærmeste flyplass. Det er en times kjøring med bil. Det går også busser fra flyplassen til Harstad og fra Harstad til eiendommen hvis du planlegger det godt! (busstoppet er 100 meter unna). Et annet alternativ er å ta taxi - Evensen taxiselskap ligger like ved, nummer +47 908 70 220.
Det er dessverre ikke mulig å sjekke inn før kl. 15.00. Utsjekking en time senere senest kl. 12 er mulig og kan legges til bestillingen.
Sjekk spamen innboksen din ;) Hvis du fortsatt ikke finner den, kontakt oss så sender vi deg informasjonen du trenger.
Ja, det er mulig å kjøpe gavekort! Dette kan du gjøre i gavekortseksjonen på nettsiden vår.

Ikke ta vårt ord for det…

Vi har over 1000 fornøyde par som har vært hos oss!

4,9 / 5 stjerner blant over 1000 gjester!

Hold deg oppdatert på hva som
skjer med WonderInn Nyhetsbrevet!

Legg igjen din mailadresse og få eksklusiv tilgang til oppdateringer fra oss,
nye lokasjoner, events og rabatter før alle andre!