×

WonderInn Culture Hub

På Wergelandshaugen Kunstsenter

Velkommen til WonderInn Culture Hub!

Unik overnatting møter kunst, kultur og historie - og blir en hub av inspirasjon, sanseopplevelser, samarbeid, glede og kreativ ro.
Turister og lokale på gjennomreise kan få et unikt og komfortabelt tilfluktssted. Den eksklusive arbeidsgruppen kan koble av i et kreativt og vakkert miljø, og hente inspirasjon til nye ideer og tankemåter.
Alle, uansett kultur, interesser og stil skal føle seg ivaretatt og er invitert til å absorbere seg i kunst og god, kortreist mat rett fra jord til bord i kaféen vår.

Det er 4 unike og moderne minihus på Wergelandshaugen, hvert med sitt tema fra de 4 elementene; luft, ild, jord og vann. Totalt kan man reise sammen som en gruppe på inntil 28 personer, eller leie et minihus for maks 4 eller for 6 personer. Vi byr på aktiviteter som individuelle male-sessions eller maling i gruppe. Eiendommen har en egen kafé der du kan ta kose deg fra torsdag til søndag, og det er mulig å bestille frokost, lunsj og middag til din hytte.
Hagen på Wergelandshaugen er en skulpturpark der man kan vandre og la seg inspirere av anerkjente kunstnere. Området byr på fine turer, mulighet for å finne sine egne smaragder i Smaragdgruvene, ta en utflukt til Tangen Dyrepark, eller Eidsvollbygningen 1814.

Earth ~ WonderInn Culture Hub

BESTILL NÅ

Air ~ WonderInn Culture Hub

BESTILL NÅ

Fire ~ WonderInn Culture Hub

BESTILL NÅ

Water ~ WonderInn Culture Hub

BESTILL NÅ
Du vil motta en e-post med koden til nøkkelboksen og instruksjoner om hvordan du sjekker inn 2 dager før ankomst.
Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.
Vi sørger for sengetøy og håndklær på alle hyttene våre, så det trenger du ikke å tenke på :) Det eneste du trenger å ta med er litt god mat og drikke og personlige eiendeler.
Nei, røyking inne i hytta er strengt forbudt.
På alle hyttene våre på WonderInn Culture Hub kan du bestille frokost og/eller tapas mot et pristillegg. Du kan velge disse tilleggene når du bestiller oppholdet. Det er også mulig å spise og drikke i kafeen dersom den er åpen under oppholdet ditt.
Det er mulig å spise og drikke i kafeen dersom den er åpen under oppholdet ditt. Ellers anbefaler vi å ta en tur til Eidsvoll hvor du finner flere spise- og drikkesteder.
WonderInn Culture Hub på Wergelandshaugen ligger kun 1 km fra "Eidsvoll togstasjon" og toget fra "Oslo lufthavn" til "Eidsvoll stasjon" tar kun 10 minutter.
Det er dessverre ikke mulig å sjekke ut etter kl. 11:00. Det er heller ikke mulig for oss å love tidligere innsjekk. Men dersom du skulle komme for tidlig eller ville bli lenger så er du hjertelig velkommen til å ta en kaffe i kaféen, ta en tur i skulpturparken eller i området :)
Sjekk om denne ikke har havnet i spam! Hvis du fortsatt ikke finner den, kontakt oss så sender vi deg informasjonen du trenger.
Ja, det er mulig å kjøpe gavekort! Gå til "gavekort" på menyen her på hjemmesiden vår, eller link: https://wonderinn.no/no/product/gift-cards/
Ja det er mulig :) Vi tilbyr en gavepakke som inkluderer at vi har pyntet hytta med friske blomster og ballonger, en flaske bobler, hjemmelagde makroner og et personlig kort. Prisen er 749,- for pakken, og du kan legge det til bestillingen eller sende oss en mail. For frierier eller noe helt spesielt jobber vi med en dekoratør som kan komme og skreddersy helt unik dekorasjon. Kontakt Piknikfest via Instagram @piknikfest eller +47 974 77 128

Ikke ta vårt ord for det…

Vi har over 1000 fornøyde par som har vært hos oss!

4,9 / 5 stjerner blant over 1000 gjester!

Hold deg oppdatert på hva som
skjer med WonderInn Nyhetsbrevet!

Legg igjen din mailadresse og få eksklusiv tilgang til oppdateringer fra oss,
nye lokasjoner, events og rabatter før alle andre!