:christmas_tree::gift::santa: Looking for a special Xmas present? Give a WonderInn gift card to your loved ones :santa::gift::christmas_tree:
:christmas_tree::gift::santa: Looking for a special Xmas present? Give a WonderInn gift card to your loved ones :santa::gift::christmas_tree:
:snowflake::whale::dragon: See the Northern lights from your bed @ WonderInn Arctic! :dragon::whale::snowflake:
:snowflake::whale::dragon: See the Northern lights from your bed @ WonderInn Arctic! :dragon::whale::snowflake:
×

WonderInn Culture Hub

På Wergelandshaugen Kunstsenter

Velkommen til WonderInn Culture Hub!

Unik overnatting i Norge møter kunst, kultur og historie hos oss på Wergelandshaugen. Dette stedet er en hub for inspirasjon, sanseopplevelser og kreativitet. Turister og lokale på gjennomreise finner et luksuriøst tilfluktssted i våre 4 moderne mini-hytter, hver dedikert til et av de fire elementene: luft, ild, jord og vann. Eiendommen kan romme opptil 28 personer, noe som gjør den perfekt for arbeidsgrupper som søker glamping i Oslo-området.

Våre overnattingsmuligheter tilbyr ikke bare et hotellrom, men en helhetsopplevelse. For de kreative har vi aktiviteter som individuelle eller gruppe male-sessions. Nyt kortreist mat i vår kafé åpen fra torsdag til søndag, eller bestill måltider rett til din hytte. Kaféen og våre glamping-opplevelser gir en unik kombinasjon av kultur, komfort og natur.

Wergelandshaugen er også hjem til en skulpturpark og ligger i nærheten av attraksjoner som Smaragdgruvene og Eidsvollbygningen 1814. Enten du leter etter en glasshytte, en speilhytte eller annen unik overnatting, har vi noe for alle smaker og behov.

Du vil motta en e-post med koden til nøkkelboksen og instruksjoner om hvordan du sjekker inn 2 dager før ankomst.
Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.
Vi sørger for sengetøy og håndklær på alle hyttene våre, så det trenger du ikke å tenke på :) Det eneste du trenger å ta med er litt god mat og drikke og personlige eiendeler.
Nei, røyking inne i hytta er strengt forbudt.
På alle hyttene våre på WonderInn Culture Hub kan du bestille frokost mot et pristillegg. Du kan velge disse tilleggene når du bestiller oppholdet. Det er også mulig å spise og drikke i kafeen dersom den er åpen under oppholdet ditt.
Det er mulig å spise og drikke i kafeen dersom den er åpen under oppholdet ditt. Ellers anbefaler vi å ta en tur til Eidsvoll hvor du finner flere spise- og drikkesteder.
WonderInn Culture Hub på Wergelandshaugen ligger kun 1 km fra "Eidsvoll togstasjon" og toget fra "Oslo lufthavn" til "Eidsvoll stasjon" tar kun 10 minutter.
Det er dessverre ikke mulig å sjekke ut etter kl. 11:00. Det er heller ikke mulig for oss å love tidligere innsjekk. Men dersom du skulle komme for tidlig eller ville bli lenger så er du hjertelig velkommen til å ta en kaffe i kaféen, ta en tur i skulpturparken eller i området :)
Sjekk om denne ikke har havnet i spam! Hvis du fortsatt ikke finner den, kontakt oss så sender vi deg informasjonen du trenger.
Ja, det er mulig å kjøpe gavekort! Gå til "gavekort" på menyen her på hjemmesiden vår, eller link: https://wonderinn.no/no/product/gift-cards/

Ikke ta vårt ord for det…

Vi har over 1000 fornøyde par som har vært hos oss!

4,9 / 5 stjerner blant over 1000 gjester!

Hold deg oppdatert på hva som
skjer med WonderInn Nyhetsbrevet!

Legg igjen din mailadresse og få eksklusiv tilgang til oppdateringer fra oss,
nye lokasjoner, events og rabatter før alle andre!