×

WonderInn Delta

Den første speilhytta i Norge!

Velkommen til den ikoniske WonderInn Mirrored Glass Cabin, kun 25 minutter fra Oslo!

Omgi deg selv med naturen, ikke langt fra sivilisasjonen. WonderInn Mirrored Glass Cabin er bokstavelig talt en skjult perle; det unike designet smelter inn i landskapet slik at du kan trekke deg tilbake til komfort og luksus mens du ser resten av verden passere forbi.

Speilglasshytta har en kjøkkenkrok med alt du trenger, dusj og toalett, og en koselig uteplass med grill og bålpanne. En jacuzzi tilbyr utrolig utsikt over deltaet og et koselig anneks gir ekstra soveplass for to personer. Totalt er det plass til 4.

Hold deg oppdatert på hva som skjer med WonderInn Nyhetsbrevet!
Legg igjen din mailadresse og få eksklusiv tilgang til oppdateringer fra oss, nye lokasjoner, events og rabatter før alle andre!

The WonderInn Mirrored Glass Cabin

BESTILL NÅ

Kopier denne linken i stedet: https://booking.wonderinn.no/listings/85365

Du vil motta en e-post med koden til nøkkelboksen og instruksjoner om hvordan du sjekker inn 2 dager før ankomst.

Det er dessverre ikke lov til å ha med kjæledyr. Kjæledyr er kun tillatt på hyttene Lush, Mara og Koti på WonderInn Riverside.

Vi sørger for sengetøy og håndklær på alle hyttene våre, så det trenger du ikke å tenke på :) Det eneste du trenger å ta med er litt god mat og drikke, passende klær for været og glamping, og personlige eiendeler.

Nei, røyking inne i hytta er strengt forbudt.

Nei, vi sørger for ved til bålpannen og eventuelt vedfyrt ovn, så du trenger ikke å tenke på det :)

Ja, boblebadet kan brukes hele året.

Det er ingen måltider inkludert i oppholdet, og for øyeblikket serverer vi ikke mat på denne hytta. Du må sørge for å ta med god mat du kan tilberede på det lille kjøkkenet, eller bestille mat fra Lillestrøm som kun er 10 minutter unna.

Det er en Jokerbutikk ca. 1 km fra hytta (Joker Heknersletta). Før du ankommer har du også mulighet til å stoppe på Kiwi Fjerdingby ca. 3 km unna hytta. Det er mange gode takeaway-muligheter i Lillestrøm før du ankommer hytta.

Fra Lillestrøm stasjon kan du ta buss 350 til busstoppet "Enghagen st." Derfra er det ca. 1 km å gå til hytta.

Det er dessverre ikke mulig å sjekke inn før kl. 15:00. Sen utsjekk kl 12:00 kan bestilles ekstra ved å legge det til bookingen ved utsjekk.

Sjekk om denne ikke har havnet i spam! Hvis du fortsatt ikke finner den, kontakt oss så sender vi deg informasjonen du trenger.

Ja, det er mulig å kjøpe gavekort! Gå til "gavekort" på menyen her på hjemmesiden vår, eller link: https://wonderinn.no/no/product/gift-cards/

Ja det er mulig :) Vi tilbyr en gavepakke som inkluderer at vi har pyntet hytta med friske blomster og ballonger, en flaske bobler, en eske konfekt og et personlig kort. Prisen er 749,- for pakken, og du kan legge det til bestillingen eller sende oss en mail.
For frierier eller noe helt spesielt jobber vi med en dekoratør som kan komme og skreddersy helt unik dekorasjon. Kontakt Piknikfest via Instagram @piknikfest eller +47 974 77 128

Ikke ta vårt ord for det…

Vi har over 1000 fornøyde par som har vært hos oss!

4,9 / 5 stjerner blant over 1000 gjester!

Hold deg oppdatert på hva som
skjer med WonderInn Nyhetsbrevet!

Legg igjen din mailadresse og få eksklusiv tilgang til oppdateringer fra oss,
nye lokasjoner, events og rabatter før alle andre!