:christmas_tree::gift::santa: Looking for a special Xmas present? Give a WonderInn gift card to your loved ones :santa::gift::christmas_tree:
:christmas_tree::gift::santa: Looking for a special Xmas present? Give a WonderInn gift card to your loved ones :santa::gift::christmas_tree:
:snowflake::whale::dragon: See the Northern lights from your bed @ WonderInn Arctic! :dragon::whale::snowflake:
:snowflake::whale::dragon: See the Northern lights from your bed @ WonderInn Arctic! :dragon::whale::snowflake:
×

WonderInn Riverside

Finn roen på vakre Huser gård!

Velkommen til WonderInn Riverside på Huser Gard!

Idyllisk plassert mellom raviner og skog, tilbyr WonderInn Riverside i samarbeid med Huser Gard en rekke unike overnattinger i Norge, inkludert glamping nær Oslo.

Velg mellom 3 speilhytter ved elva—Lush, Mara, Koti—for en luksuriøs glamping-opplevelse.

For en annen vri, prøv vår luksuriøse gjeterhytte "Boho," eller velg mellom våre 2 glamping-domer, Nest og Pano. Vi har også 2 leiligheter i "Mormorhuset" for større grupper.

Lokalisert i Fenstad i Nes kommune, er vi bare 45 minutter fra Oslo og 20 minutter fra Oslo Lufthavn. Alle overnattingstyper i glasshytter inkluderer tilgang til spesifikke fasiliteter som badstue, kjøkken og dusj. For booking og spesielle events, kontakt post@wonderinn.no. Fra mini-hytter til luksuriøse hotellrom, har WonderInn Riverside overnattingen for deg.

Lush · WonderInn Riverside

BESTILL NÅ

Down Mormorhuset · WonderInn Riverside

BESTILL NÅ

Mara · WonderInn Riverside

BESTILL NÅ

Up Mormorhuset · WonderInn Riverside

BESTILL NÅ

Koti · WonderInn Riverside

BESTILL NÅ

Boho · WonderInn Riverside

BESTILL NÅ

Pano · WonderInn Riverside

BESTILL NÅ

Nest · WonderInn Riverside

BESTILL NÅ

Du vil motta en e-post med koden til nøkkelboksen og instruksjoner om hvordan du sjekker inn 2 dager før ankomst.

Kjæledyr er kun tillatt på hyttene Lush, Mara og Koti på WonderInn Riverside.

Vi sørger for sengetøy og håndklær på alle hyttene våre, så det trenger du ikke å tenke på :) Det eneste du trenger å ta med er litt god mat og drikke, passende klær for været og glamping, og personlige eiendeler.

Nei, røyking inne i hytta er strengt forbudt.

Nei, vi sørger for ved til bålpannen og eventuelt vedfyrt ovn, så du trenger ikke å tenke på det :)

Ja, boblebadet kan brukes hele året.

På alle hyttene våre på WonderInn Riverside kan du bestille frokost og/eller tapas mot et pristillegg. Du kan velge disse tilleggene når du bestiller oppholdet.
Alkoholholdige drinker: vi tilbyr hvit vin, rød vin og Prosecco. Kontakt oss under oppholdet ditt i tilfelle du er interessert.

Det er en Jokerbutikk ca. 3 km fra WonderInn Riverside. De selger også hjemmelaget pizza på bestilling. Fønix i Vormsund kan levere mat til gården. Det er også gode restauranter i Jessheim ca. 20 minutters kjøring fra WonderInn Riverside.

Fra Jessheim stasjon eller Oslo Lufthavn går buss til oss :) Nærmeste bussholdeplass er "Fenstad Kirke" og ligger ca 1 km fra WonderInn Riverside.

Det er dessverre ikke mulig å sjekke ut etter kl. 11:00. Det er heller ikke mulig for oss å love tidligere innsjekk. Men dersom du skulle komme for tidlig eller ville bli lenger på gården er du hjertelig velkommen til å ta en kaffe på fjøset, kose med dyrene, gå en tur i området eller ta en kanotur :)
Sjekk inn for "Boho", "Nest", og "Pano" er kl 16:00 og sjekk ut er kl 12:00.

Sjekk om denne ikke har havnet i spam! Hvis du fortsatt ikke finner den, kontakt oss så sender vi deg informasjonen du trenger.

Ja, det er mulig å kjøpe gavekort! Gå til "gavekort" på menyen her på hjemmesiden vår, eller link: https://wonderinn.no/no/product/gift-cards/

Ja det er mulig :) Vi tilbyr en gavepakke som inkluderer at vi har pyntet hytta med friske blomster og ballonger, en flaske bobler, hjemmelagde makroner og et personlig kort. Prisen er 749,- for pakken, og du kan legge det til bestillingen eller sende oss en mail.
For frierier eller noe helt spesielt jobber vi med en dekoratør som kan komme og skreddersy helt unik dekorasjon. Kontakt Piknikfest via Instagram @piknikfest eller +47 974 77 128

Ikke ta vårt ord for det…

Vi har over 1000 fornøyde par som har vært hos oss!

4,9 / 5 stjerner blant over 1000 gjester!

Hold deg oppdatert på hva som
skjer med WonderInn Nyhetsbrevet!

Legg igjen din mailadresse og få eksklusiv tilgang til oppdateringer fra oss,
nye lokasjoner, events og rabatter før alle andre!